Bureaublad Fundus Camera

Bureaublad Fundus Camera
Productdetails

Gaat u naar Groothandel medische, chirurgische Oogheelkunde bureaublad fundus camera gemaakt in China uit een van de toonaangevende bureaublad fundus camera voor oogheelkunde fabrikanten en leveranciers? Welkom bij het controleren van de prijs met ons.

TNF-505 niet-mydriatic digitale fundus camera integreert functie van mydriatic en niet-mydriatic fundus foto. Op deze manier, het kan gemakkelijk voldoen aan de eisen van dagelijkse ambulante dienst voor oogheelkunde, en ook zullen een krachtig hulpmiddel voor de screening fundus met efficiënte en kwalitatief hoogwaardige fundus afbeelding oplossing. Het biedt uitgebreide fundus beelden met hoge kosteneffectiviteit. Bovenste pixelresolutie, SLR imaging systeem en uitstekende optische systeem, zijn de grotere voordelen van TNF505 fundus camera dan andere merken.


Externe SLR imaging systeem, biedt gebruikers eenvoudig toegang van hoge-resolutie foto's.

Externe SLR imaging systeem, niet alleen zorgt voor levendige kleuren en rijke details, maar maakt het ook zo gemakkelijk voor het upgraden.Bovenste pixelresolutie biedt een fantastische ervaring met details.

Het biedt 18-megapixel foto's en uitstekende optische imaging systeem. Op deze manier zullen de foto nog uiteindelijk duidelijk na gedeeltelijke vergroting, die van vitaal belang voor de diagnose van minimale laesies.Integratie van mydriatic en niet-mydriatic fundus foto


Integratie van mydriatic en niet-mydriatic fundus foto, voldoet volledig aan de behoefte van professionele fundus onderzoek en screening fundus.


Eenvoudige interface en eenvoudige bediening

Eenvoudige vormgeving, rijke imaging meewerkende systeem en focus plaatsbepalingssysteem met twee ondersteunende stippen, de bewerking gemakkelijk toegankelijk maken voor zelfs groene handen die nooit gebruik maken van een camera van de maagwand.Lage zaklamp het ontspruiten wijze

Wanneer u ervoor de opnamestand te lage zaklamp kiest, kan een helder en duidelijk fundus foto nog steeds worden verworven. Op hetzelfde moment, patiënts comfort kan worden gegarandeerd in een grote way.


Onderzoek