2016 AAO vergadering, ChicagoStand nr: 250-251


WelcometovisitShanghaiNewEyesintheupcoming2016AAOMeeting! Ourlatestophthalmicportableequipment:portabledigitalslitlamp, portablefunduscameraandotherproducts, willbeondisplayforyourexperienceandguidance!

American Academy van oftalmologie (AAO) werd opgericht in 1980, heeft nu meer dan 7000 leden. Als de worldand #39; s grootste en meest uitgebreide wetenschappelijke conferentie over oogheelkunde, AAO heeft betrekking op alle kwesties van oogheelkunde en specialisten. Het is de beste plek om te leren over on-the-spot onderwijs van collega's over de hele wereld. AAO tentoonstelling is ook de worldand #39; s beste platform om weer te geven van internationale oftalmologie-gerelateerde medische producten en apparatuur, klanten, nieuwe markten te ontwikkelen en te bevorderen van internationale publiciteit te vinden.

De belangrijkste onderwerpen van de conferentie: cataract, hoornvlies en externe ziekten, glaucoom, intraoculaire ontsteking, uveitis, oogheelkunde, oogheelkunde, oogheelkunde, oogheelkunde, oogheelkunde, scheelzien chirurgie, retinale ziekten, glasvocht ziekten, visuele revalidatie, enzovoort.


Op het Display
Houvast Fundus Camera


HD beeldvorming en stabiele prestaties

Nonmydriatic en brede weergave

Gemakkelijke bediening en draagbare te voeren

Service van big data en verschillende leesmodus

Schot en opslaat, real-time transmissie van fundus foto's via WIFI
Draagbare digitale spleetlamp

Hoge definitie andStable afbeelding

10 keer vergroting en Real-time weergave van High-Definition Imaging, nauwkeuriger gedetailleerde beoordelingsvermogen


Gloednieuwe optische toekomst groot gezichtsveld

Professioneel optisch ontwerp voor Anterior foto biedt u een duidelijk en helder uitzicht.


Gemakkelijke bediening en uitstekende draagbaarheid

Elegante verschijning met ergonomie en gehumaniseerd toepassing, biedt meer praktische en krachtige Product. Een knop, een HD Anterior Image wordt vastgelegd.


Onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling adapter serie door nieuwe ogen