Een gleuf Lamp examen kan worden gedaan

Als onderdeel van een routine oogonderzoek. Het kan worden gebruikt samen met andere procedures die het oog, zoals ophthalmoscopy, visie testen en tonometry (om druk te meten in de ogen) worden geëvalueerd.

Om te kijken naar structuren in de achterkant van het oog, zoals het netvlies of de oogzenuw.

Om te helpen bij het vinden van de problemen in de structuren aan de voorkant van het oog. Bijvoorbeeld, kan het helpen bij het vinden van problemen zoals cataract, conjunctivitis, iritis, of een infectie of verwonding van het hoornvlies.

Om te helpen vinden en bijhouden van glaucoom of macula degeneratie.

Om te controleren op een vreemd voorwerp, zoals een metalen fragment, op of in het oog.

Op zoek naar problemen met de ogen die kunnen worden veroorzaakt door andere ziekten, zoals diabetes of reumatoïde artritis.

Te houden controle op problemen zoals het bloeden na een oogletsel.

Te houden controle op problemen zoals staar dat formulier door chemotherapie of straling behandeling of na een beenmergtransplantatie.


Shanghai nieuwe ogen Medical Inc. is een uitgebreide onderneming meerdere sectoren zoals Medical-Investment Management, digitale Ophthalmic apparatuur ontwikkeling, productie en de algemeen Agent rond China van Amerikaanse TTI digitale hoge definitie producten te integreren. De vaardigheden Neweyes ontwikkeld,Fundus Camera;Optometrie apparatuur;Ophthalmic Microscoop;Spleetlamp; hebben gewonnen de Copyright van Peoplesand #39; s Republiek van China.

Meer informatie overSpleetlamphttp://www.eyesmed.com/slip-lamp/