400-fold In tien jaar gestegen, wat kans nieuwe ogen begreep?In 2015, inkomsten van 164 miljoen yuan, netto winst van meer dan 40 miljoen yuan, als een onderneming nieuwe OTC-markt, nieuwe ogen bedrijfsprestaties is niet inferieur aan sommige bedrijven A--aandeel. En tien jaar geleden, toen het bedrijf werd opgericht in Tongji Universiteit National University Science Park, de jaaromzet was slechts 37 miljoen.

Start vanuit digitale oplossingen van oogheelkundige apparatuur, een serie van oogheelkundige apparatuur zijn in de showroom van nieuwe ogen. De oprichter en voorzitter Mr. Tang Delin vertelde de onderzoeksgroep, dat hij begon het bedrijf met de maagwand van de digitale camera.

Meer dan een decennium geleden, toen de digitale camera's zijn invloed op de traditionele film marketing, werd het moeilijk voor oogheelkundige ziekenhuizen om patiënten te voorzien in de films. Getuige dit, als een equipmentmaintenanceworker in een oogheelkundige ziekenhuis, kwam een gedachte aan de heer Tang: digitale oplossingen voor traditionele filmcamera fundus maken. Een geslaagde transformatie van fundus camera van nondigital signaal naar digitaal signaal, niet alleen gemaakt van dure apparatuur blijven werken, maar bracht ook een inkomen van 20000 RMB te Mr.Tang. Met het inzicht van de business opportunity, Mr.Tang ontslag en begon zijn eigen bedrijf.Mr. Tang: "deze apparatuur stonden te worden geëlimineerd uit de ziekenhuizen die 500 duizend op digitale machines zouden hebben doorgebracht. Maar moeten we ony 80 duizend te maken van de machines digitale. Op deze manier een grote hoeveelheid kosten zal worden opgeslagen en dat wij kunnen houden fungeren scripties machines. En het bespaart ook veel tijd voor artsen omdat geen meer film moet worden afgedrukt."Vóór 2015 zijn alle camera's van de fundus in ziekenhuizen filmtype, 1200 eenheden in China en 10000 eenheden in de hele wereld. Nu, is de markt voor digitale fundus camera's volledig ontwikkeld.

Op dit moment nieuwe ogen confronteert een nieuw probleem: wat te doen? Mr. Tang is gericht op een andere oogheelkundige machine — — spleetlamp. Spleetlamp is een noodzakelijke uitrusting voor oogheelkundige examen. Voordat wij het digitale maken, zijn er 12000 eenheden in China en 50000 eenheden in de hele wereld. Als digitale transformatie zijn gemaakt door de kosten van 30 duizend yuan voor elke eenheid, is de omvang van de markt 1,5 miljard yuan.


Wat gebeurt er nadat alle oude ophthalmic machines zijn getransformeerd? Video Recording System voor chirurgische Microscoop, registreert de hele operatie, waarmee een perfecte oplossing voor medische conflicten. Samen met Zeiss, zodra Zeiss een chirurgische Microscoop verkoopt, zullen een video-opname-systeem van nieuwe ogen samen worden gekocht. De video-opname-systeem kan niet alleen worden gebruikt in de oogheelkunde, maar ook in orthopedie, Neurochirurgie en andere afdelingen. Het heeft een grote markt, en een veel meer concurrerende prijs dan systemen overzee.