Spiegel voor rechtop chirurgische Microscoop afbeeldingen omkeren

Een inverterende Mirror kan worden gebracht tussen het objectief en het oculair Lens van een microscoop die rechtop de beelden bij het glasvocht chirurgie doen.

Voor andere chirurgische Microscoop, zoals Leica Microscoop, wilt aanpassen.

Wij zijn een professionele fabrikant, gespecialiseerd in stralingsdelers en Adapters voor de digitalisering van de gleuf lampen andamp; Microscopen voor tien jaar.

Primaire concurrerende voordelen: merk-naam delen, land van herkomst, elektronische Link, ervaren medewerkers, groen Product, garantie/garantie, internationale goedkeuringen, verpakking, prijs, producteigenschappen, productprestaties, snelle levering, kwaliteit goedkeuringen, reputatie, dienst, kleine bestellingen aanvaard.

Alle handelsmerken van derden of beelden hier weergegeven zijn alleen ter referentie. We zijn niet gemachtigd om te dragen van dergelijke handelsmerken objecten verkopen.


Shanghai nieuwe ogen Medical Inc. is een uitgebreide onderneming meerdere sectoren zoals Medical-Investment Management, digitale Ophthalmic apparatuur ontwikkeling, productie en de algemeen Agent rond China van Amerikaanse TTI digitale hoge definitie producten te integreren. De vaardigheden Neweyes ontwikkeld,Fundus Camera;Optometrie apparatuur;Ophthalmic Microscoop;Spleetlamp; hebben gewonnen de Copyright van Peoplesand #39; s Republiek van China.

Meer informatie overChirurgische Microscoophttp://www.eyesmed.com/fundus-camera/