Voorbereiding bril voor wat optometrie optometrie apparatuur meestal gebruikt In het proces Is

Voordat

Voordat de voorbereiding in onze bril is optometrie een must voor een programma. Ondertussen, optometrie is accurate, andere ervaringen dan professionele optometrist, optometrie apparatuur is goed of slecht, ook een beslissende rol gespeeld.


Optometrie apparatuur nu er vele zijn, de meest gebruikte zijn van de volgende klassen, kennismaken met u een door een. Zodat iedereen kan begrijpen, maar ook voor iedereen op het moment van voorbereiding van glazen frames, maken het gemakkelijk om te onderscheiden van professionele optometrie eenheden of niet.


1 visie, lichtbak tabel: instrument voor het testen van visuele gezichtsscherpte.

2, Controleer de schijf: gevormd door de optometrie tests; test-gebruikt voor het detecteren van oog-diopter, wandelen om te proberen om te observeren en ook als neutralisatie test normen.

3, in de buurt van gezichtsscherpte grafiek: gebruikt om te ontdekken in de buurt van; en lightbox-type eye diagram gebruikt ondifferential diagnose van refractieve status.

4, gericht op een zaklamp: gebruikt om oog kunnen controleren, als een ondersteunende verlichting; ook gebruikt als observatie van bestaat licht reflex licht en projectie lichtbron met behulp van het hoornvlies reflex punt.

5, heersers: interpupillary meetafstand; wordt het formaat van prestatiemetingsprogramma's verdubbeld als brillen frames met lenzen.

6, auditie: voor refractie test, probeer lopen dragen gastheren lens instrumenten die gebruikt worden in het proces;

7 en selectievakje schaduw spiegel: en riep retinale spiegel; de apparatuur heeft twee soorten, een voor punten-achtige licht projectie type (bedoelde punten-achtige selectievakje schaduw spiegel); een band licht projectie type (bedoeld band selectievakje schaduw spiegel) controleren schaduw spiegel van vorm voor staaf-achtige; Professional glazen optometrie ruimte in de most heeft die een, terwijl optometrie personeel moeten deze apparatuur van operatie vaardigheden beheersen.