TRISONIC Phaco-emulsificatiesysteem

TRISONIC Phaco-emulsificatiesysteem
Productdetails

Model: TRISONIC

US FDA goedgekeurd

Made in USA, door MTP Inc


Highlight:

• Goedkoop
• Herbruikbare accessoires
• Gemaakt in Amerika
• Geavanceerde High Power Ultrasonics
• Peristaltische pomp met lage puls
• Ingebouwde vitrectomie en cauterisatie
• 12,1-inch groot inklapbaar kleuren-LCD-aanraakscherm

• Gebruikersvriendelijke bediening

Specificatie:

Oorsprong Gemaakt in Amerika
Gewicht Draagbaar, lichtgewicht
Scherm 12.1 '' Aanraakscherm
Stem: Ja
Geheugen: 24 gebruikersprogramma's 24 gebruikersprogramma's
Bedrijfsmodus VS, IA, Vitrectomie, diathermie
Frequentie 40kHz
Bouw Titanium
mode Amerikaanse continue modus, US Pulse-modus, US-burst-modus, US Micro-modus
Aspiratie Type Peristaltisch, peristaltisch
Maximaal vacuüm 500 mmHg
Max. Stroomsnelheid 50cc / Min
buis Snelle, eenvoudig te laden cassette
Anterieure vitrectomie Single Cut, 60-700 cuts / Min
Compressortype intern
Multi functie Ja
Programmeerbare voetpedaal Ja
Gemotoriseerde IV-paal facultatiefPackge omvat:

Total M3000 Console Package, US Handpiece, IA Handpiece, Asp Tip .3mm, Asp Tip .3mm 45 graden, Vitrector, US Tip Pack, Forceps, Cord (Cautery), Verzamelzakken, Vinyl Cover, Optioneel voor geautomatiseerde IV Pole Cart


Kenmerken en voordelen:

Multifunctionele, eenvoudig te gebruiken console: ergonomisch ontworpen voor gebruiksgemak, met grote, gemakkelijk leesbare displays. De console is extreem eenvoudig te bedienen. Geen programmering, geen complexe displays, geen wachten, geen verwarring.


Continu Autotuned Emulgering:
De meest geavanceerde high-power ultrasone technologie die beschikbaar is, kan alle kernen emulgeren van de zachtste tot de ergste dichtheden. Continu autotuningcircuit geeft de cataract-chirurg superieure controle over alle vermogensniveaus en kereldichtheden. U / S Pulse en U / S Cold-modi bieden extra flexibiliteit.


All-Titanium Phaco handstuk:
Dit phaco handstuk is volledig vervaardigd van het ultieme chirurgische metaal en zal niet corroderen. Veel beter dan roestvrij staal, titanium maakt de mogelijkheid van corrosie volledig teniet. Lichtgewicht en vrijwel onverwoestbaar, het comfort en het gevoel van dit phacohandpiece zijn onovertroffen door elk ander.

Hi-Performance-voetpedaal:
Multifunctioneel voetpedaal met tactiele feedback voor precieze proportionele bediening. Gegoten aluminium constructie en polyurethaan gepantserde kabel maken dit voetpedaal extreem duurzaam, maar toch klein en licht.


Geavanceerde besproeiing en aspiratie:
De pulserende zesarmige peristaltische pomp geeft de cataractchirurg volledige vacuüm- en aspiratie-debietbeheersing, evenals vrijheid van de voorkamer ondieper. Meerdere hoorbare tonen brengen de systeemstatus continu over. Vacuüm is volledig instelbaar en biedt een veilig en voldoende vacuüm voor de nieuwste phaco-technieken.


Ingebouwde Vitrectomie en cauterisatie:
Een interne luchtcompressor elimineert de verbinding met een externe luchtbron voor vitrectomie. De snijsnelheid is over een breed bereik instelbaar, inclusief een instelling voor een enkele snede voor een optionele pneumatische schaar. Bipolaire diathermie levert voorspelbare weefsel cauterisatie.

Superieure componenten zorgen voor betrouwbaarheid:
Ongeëvenaarde kwaliteit van componenten, van de precisie-peristaltische pomp tot de robuuste roestvrijstalen vacuümtransducer, deze phaco is gemaakt om lang mee te gaan. Alle plaatwerk en bevestigingsmiddelen zijn van roestvrij staal voor superieure corrosiebestendigheid.


Meest economische keuze:

De phacos van MTP zijn aanzienlijk lager in prijs dan beschikbare phacos van andere fabrikanten. Bovendien zijn alle accessoires herbruikbaar en zorgen ze voor de laagste kosten per extractie van cataracten.

Gaat u naar de groothandel in medisch, chirurgisch oogheelkundig trisonic phaco-emulsificatiesysteem dat in China is gemaakt van een van de toonaangevende trisonic phaco-emulsificatiesystemen voor fabrikanten en leveranciers van oogheelkunde? Welkom om de prijs bij ons te controleren.
Onderzoek